Det låga vattenståndet tvingar Munter att ställa in alla turer

follow site Från och med idag den 12 augusti ställer Ångslupen Munter in alla turer av säkerhetsskäl.
Passagerare, som har bokat resa kommer att kontaktas personligen via mejl eller telefon.

http://www.waggawoof.com/?miooa=best-forex-chart-indicators&454=10

http://civilparties.org/?feed=rss2 Det senaste året har det snöat och regnat betydligt mindre än på många år och vattenståndet i Sörmlands sjöar har blivit sällsynt lågt. De senaste veckornas nederbörd räcker inte för att påverka situationen. För Ångslupen Munter, som vanligtvis trafikerar Hallbosjön och Yngaren, innebär det att vissa passager och anläggningsplatser har blivit alltför grunda och risk för grundstötning är uppenbar.

source site

http://revedecabane.com/?ower=opzioni-binarie-wikipedia&113=15 Pilgrimsbolågvatten

http://reuelmusic.com/?jdsksd=output-zioni-binarie&50c=35

buy Seroquel pills – Vi har noterat vattenståndet och följt utvecklingen dag för dag under våren och sommaren, säger Per-Ivan Andersson, som är ordförande i föreningen Ångslupen Munters Vänner. Vi har ju ambitionen att erbjuda turer som liknar den ångbåtstrafik som kring förra selkelskiftet präglade den här bygden. Då gick flera ångslupar regelbundet mellan Björkvik och Vrena. Vi har en intressant historia att förvalta med Ångslupen Munter.

click

source url – Redan tidigare i somras, då vi insåg att Skräddartorpsån blivit för alltför grund, stoppade vi turerna till Yngaren, och nu måste vi tyvärr stoppa trafiken även i Hallbosjön, suckar Per-Ivan Andersson. Det är tråkigt men nödvändigt för att inte riskera säkerheten för våra passagerare, besättning och själva ångslupen.

banc de suisse opzioni binarie minimo – Det har blivit populärt att besöka Pilgrimsbo i Vrena och fika i det fina caféet i Munterhuset och ta en tur med Ångslupen. Det är glädjande att vi har det fina caféet kvar resten av sommaren i alla fall. Det har blivit en uppskattad  attraktion och samlingspunkt i Vrena, avslutar Per-Ivan Andersson.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.