Coronaviruset stoppar turer med Ångslupen Munter

Bästa passagerare på Ångslupen Munter!
Coronaviruset påverkar också Ångslupen Munter. Folkhälsomyndighetens riktlinjer hindrar oss tills vidare att erbjuda turer. Vi tar en period i taget och ser fram emot möjligheten att kunna sjösätta Munter efter den 15 juni och då erbjuda turer. Men i dagsläget avvaktar vi alltså utvecklingen och håller bokningen stängd.
Om du planerar för färd med oss på Munter senare i sommar och vill stämma av dina planer med oss, kan du förstås ringa vår bokningstelefon 070-300 86 78, som bevakas hela sommaren. Du kan också nå oss via e-post: info@munter.nu

Café Munterhuset
Vill du göra en trevlig utfärd med bil eller cykel, kan du besöka vår hemmahamn  i Vrena där Café Munterhuset är ett populärt utflyktsmål. Var god se Café Munterhuset för öppettider!

Aktuell information på Munters hemsidan
Återkom gärna till hit till vår hemsida för aktuell information om turer med Munter.

Ångslupen Munters Vänner

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.