Bäste vän av Ångslupen Munter!

Varje dag får vi information om Coronavirusets framfart! Folkhälsomyndighetens rekommendationer begränsar antalet passagerare i kajutan. Vi ser dock optimistiskt på kommande vaccinationer och hoppas på sjösättning, till andra delen av säsongen.

Trots många timmar ideellt arbete, kostar det en hel del att hålla Munters ekonomi flyttande. Ekonomi är välordnad, men har minimala marginaler. Verksamheten lever på medlemsavgifter och biljettintäkter, där biljettintäkterna ett normalår är det dubbla mot medlemsavgifterna!

Vi hoppas att du som läser det här vill stötta oss i vår verksamhet och blir medlem i Ångslupen Munter Vänner genom att betala in 200:- för enskild medlem och för familj 300:-. Postgiro: 115 66 57-7, Bankgiro: 5636-8210, Swish: 123 346 7370, ange namn och gärna mailadress för att spara porto!

Varmt välkommen som medlem i Ångslupens Munters Vänner / Styrelsen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.