Efter den 1 juli så är ångslupen Munter åter ute på turer igen! Vi har dock vissa begränsningar enligt FHM´s riktlinjer:

* Hela båten kan beställas för både 1 timmes- och 2½ timmes turer, om man är ett sällskap. Då kan man vara upp till 12 passagerare, alla ska vara vaccinerade och symtomfria!

*Vid turer för enskilda biljetter medtas maximalt 8 passagerare. Alla skall vara vaccinerade och symtomfria. Det behövs minst 6 bokade passagerare för att turen skall kunna avgå! Planerar du att köpa biljetter till en en tur inom 6 dagar? Ring vår bokningstelefon 070-300 8678 och kolla att turen är tillgänglig och minimiantalet uppnås!

Observera att vi detta år enbart utgår från Pilgrimsbo, Vrena! Vi avvaktar en planerad muddring av Spaljen till hösten, för att åter göra det möjligt för Munter att ta sig upp till Yngaren kommande år!

Frågor? Ring 070-300 8678, bokningstelefon

Välkomna Styrelsen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.