Info om bokning! Bokningen stängd!

* Hela båten kan beställas för både 1 timmes- och 2½ timmes turer, om man är ett sällskap. Då kan man vara upp till 12 passagerare, alla ska vara vaccinerade och symtomfria!

*Vid turer för enskilda biljetter medtas maximalt 8 passagerare. Alla skall vara vaccinerade och symtomfria. Det behövs minst 6 bokade passagerare för att turen skall kunna avgå! Planerar du att köpa biljetter till en en tur inom 6 dagar? Ring vår bokningstelefon 070-300 8678 och kolla att turen är tillgänglig och minimiantalet uppnås!

Observera att vi detta år enbart utgått från Pilgrimsbo i Vrena! Vi avvaktar en planerad muddring av Spaljen till sommaren-22, för att åter göra det möjligt för Munter att ta sig upp till Yngaren kommande år!

Frågor? Ring 070-300 8678, bokningstelefon

Välkomna Styrelsen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.