Info om bokning av tur!

Hela båten kan beställas för både 1 timmes- och 2½ timmes turer om man är ett sällskap! Antalet passagerare är max 12 och för att boka tur klicka på “Turer – Boka resa” se ovan eller tryck på Turer – Boka resa i sidoinformationen till höger!

För turer med enskilda biljetter medtas maximalt 12 passagerare. Alla skall vara vaccinerade och symtomfria. Det behövs minst 7 passagerare för att turen skall kunna avgå! Planerar du att köpa biljett till en tur inom 6 dagar? Ring vår bokningstelefon 070-3008678 och kontrollera att turen är tillgänglig och att minimiantalet uppnås!

Observera av vi även detta år endast avgår från Pilgrimsbo, Vrena i avvaktan av en planerad muddring av Spaljen under hösten, för att åter kunna trafikera Yngaren.

Trevlig resa önskar Styrelsen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.