Lågt vattenstånd 2017 – pressmeddelande

source site Pressmeddelande 2017-06-30:

http://fisflug.is/?yrus=iq-turbo-come-capirle&cff=e6

http://www.frauenverbaende.de/?dedei=bin%C3%A4re-optionen-doku&131=59 get link Det låga vattenståndet hindrar Ångslupen Munter från att gå upp i Yngaren.
I sommar gör Ångslupen Munter som vanligt de populära turerna i Hallbosjön med utgångspunkt från hemmahamnen Pilgrimsbo i Vrena. Men på grund av det ovanligt låga vattenståndet tvingas vi avstå från att gå upp i Yngaren, där vi traditionellt under ett par veckor varje sommar brukar erbjuda turer från Danbyholm, Björkvik (i år v 30-31).

http://stadsmagasinet.se/retin-a-cream-cheapest.pptx

see Ångslupen Munter från 1879 har en intresssant historia. Den vårdas och trafikeras av föreningen Ångslupen Munters Vänner.
– Som bekant har det sedan förra sommaren snöat och regnat ovanligt lite, och de flesta sjöar i mellansverige har nu ovanligt lågt vattenstånd, kommenterar föreningens ordförande Per-Ivan Andersson. För Ångslupen Munter innebär det att trånga och grunda passager i Skräddartorpsån blir särsklit kritiska. För att inte riskera säkerheten för våra passagerare och själva ångslupen har vi beslutat att ställa in turerna där och går inte upp till Yngaren. Självfallet fortsätter vi som vanligt med våra uppskattade turer i vackra Hallbosjön, säger Per-Ivan Andersson.

go here

libri per autodidatti sul trading binario Aktuell information om Ångslupen Munters turer finns på hemsidan www.munter.nu och facebook Ångslupen Munter.

emojis online dating