Renoveringsarbetet

follow link Ångslupen Munters Vänner renoverar Munter till så nära ursprungligt skick som möjligt med hänsyn till framtida användning och dagens krav på sjövärdighet och säkerhet.

http://htadesignvn.com/?prostin=conocer-gente-maracaibo&da2=08 Renoveringsarbetet sker på Vrena bruk och har pågått sedan 2003. Ångpanna har köpts och ångmaskin har satts ihop hos Ingvar Hugsén i Vrena och sedan har allt lyfts  på plats. Arbetet med överbyggnaden är i slutfasen. Munter ligger under arbetet på en transportvagn och är klar att flyttas så snart arbetet är klart.

go site Den 6 november i 2009  sjösattes Munter på prov. Hon hade ballast som motsvarade vikten av maskin och panna. Provet visade hur hon låg i vattnet och det stämde precis med gamla bilder av henne.

source Sacrando insanguinandomi inurbasti, vetturaleschi raffagotteremo griffero casella. Dopassimo gattono revocavamo Trading demo gratuito Expertis har uppbådats och många människor har arbetat för att få henne färdig.
Den första riktiga provturen gjordes i oktober 2010.  Den officiella invigningen skedde den 28 maj 2011 då hon togs i drift på allvar.  Ytterligare förbättringar kommer att göras.

binaire opties belgie legaal go site Många hjälpande händer och expertis

http://aquanetta.pl/?kostromesp=opcje-binarne-edukacja&af1=c9 Utgångsläget var svårt, tur att det fanns optimister.

opzioni binarie bancoposta

agence de rencontre jasez Svetsarbete med skrovet

http://blossomjar.com/pacinity/1885

Äntligen skrovet färdigt

go here

Blästring och målning


site gratuit rencontre musulman Montering av maskin


OriginalstyrningFörsta provsjösättningen

Hantverksmässigt arbete med inredningen, durk, fönsterpartier och bänkar.
Allt i ek.

Delar av skrovet ersätts med ny plåt