Sponsorer

Våra sponsorer
Renovering av Munter, drift och turverksamhet är helt beroende av ideella krafter.
Många privatpersoner och företag har stöttat det långsiktiga arbetet ekonomiskt genom bl.a. delägarskap i Aktiebolaget Ångslupen Munter. Fortsättningsvis stöds verksamheten av medlemsavgifter i Föreningen Ångslupen Munters Vänner. Med stor tacksamhet har vi numera också stöd av sponsorer med anknytning till bygden och verksamheten.

Sponsorerna har ordet
Vi sponsorer verkar för en levande landsbygd och vill stödja aktiviteter som sätter guldkant på tillvaron för människor i vår hembygd. Det är därför en glädje att, som sponsor för Ångslupen Munter, få vara med och bidra till en gynnsam utveckling av verksamheten. En resa med Ångslupen Munter är inte bara ett äventyr i sörmländsk natur, utan också ett bidrag till att stärka samhörigheten och utvecklingen av Munterbygden.

                            

Meiszners Mekaniska AB i Oxelösund har under vintern 2022-23 gjort
renoveringsarbeten på ångmaskinen i Munter.
Vi är mycket tacksamma för det utmärkt utförda arbetet (ex se bild ovan).
Maskinen går nu bättre än någonsin.
Vi är mycket tacksamma för den sponsring av arbetskostnaden  som vi har erhållit
.

Meiszners Mekaniska AB är en mekanisk verkstad med stora resurser som är allra bäst på skärande bearbetning, vattenskärning och mer avancerade detaljer.
Meiszners har en modern och effektiv maskinpark bestående av 17 CNC-styrda maskiner.

Företaget sysselsätter i dagsläget tio medarbetare och redan 1987 utsågs grundaren Imre Meiszner till Årets Företagare i Oxelösund. Nuvarande ägare Frans Meiszner utsågs även han till Årets Företagare i Oxelösund 2010.

Möbelsnickeri Eriksson & söner i Vrena

Möbelsnickeri Eriksson & söner i Vrena sponsrar Ångslupen Munter med specialgjorda inredningsdetaljer på båten. Vi är ett väl etablerat trippel A klassat företag som gör alla typer av uppdrag. Vi sträcker oss både till privatpersoner, företag och till den offentliga miljön. Våra uppdrag kan bestå av allt ifrån bord och förvaringsmöbler till inredningar samt monteringar. Vi arbetar med alla slags träslag och tekniker och vi använder oss av både maskiner och genuint hantverk i våra arbetsprocesser. Vi har även en egen lackverkstad där vi kan utföra ytbehandlingar såsom lackering och målning. Kunskaperna och erfarenheten sträcker sig långt tillbaka i tiden och har förts vidare från generation till generation. De som arbetar här idag på företaget har fått lära sig allt på plats.
Idag är vår största kund Svenskt Tenn, där vårt samarbete sträcker sig långt tillbaka.

Ekta_240
EKTA Smörjmedel och Reservdelar finns i Nyköping och har lång erfarenhet av smörjmedel och filter. Vi representerar Gulf och diverse andra märken, allt efter kundens behov. Till veteranfordon, traktorer och båtar av nästan alla sorter finns olja och fett på lager, och filter finns på beställning.
EKTA finns för alla kunder oavsett storlek eller volym av olja. Ingen förfrågan är konstig och ingen beställning är för liten.
EKTA är lika med Alfred (Affe) Elmeborg
Välkommen att ringa ALLA dagar!
070 8361456
0155-285456
e-post: affe_elmeborg@hotmail.com

Rådek_2018

Rådek är sedan 1986 ett kunskapsföretag inom revision, redovisning och beskattningsfrågor, och vi finns i Eskilstuna, Flen, Katrineholm, Nyköping och Strängnäs.
Med bred kompetens är vi ett naturligt bollplank för våra kunder inom samtliga våra kunskapsområden och vi samarbetar med Sveriges ledande rådgivare. Vår specialkompetens inom jord- och skogsbruksbeskattning är också välkänd sedan många år.
Rådek KB ingår i Baker Tilly Sverige AB, som är ett nätverk av fristående revisionsbyråer. Genom vårt globala samarbete inom Baker Tilly International har vi också möjlighet att hjälpa våra kunder med bl.a. utlandsetablering.
Välkommen till oss på Rådek!
Besök vår hemsida Rådek KB http://rådek.se/

Gerdemanns Schakt AB

Gerdemanns Schakt AB, med hemmahörighet i Sköldinge, kan utföra gräv- och schaktarbeten där särskilt lång räckvidd krävs.
Kontakt:
Ragnar Gerdemann
Floda Björkliden
640 24 SKÖLDINGE
070 – 314 27 90

Bokamera