Turer – Boka resa

Välkommen att boka resa med Ångslupen Munter

Bokningssystemet är nu stängt
Under vinterhalvåret är bokningssystemet stängt, men du är välkommen tillbaka i vår för att göra din beställning. Sjösättningen brukar ske i början av maj. Om du redan nu har planer inför våren och funderar på att åka med Ångslupen Munter är du ändå välkommen att ringa vårt bokningsnummer 070-300 86 78 eller e-post: bokningar@munter.nu

Bokningsinformation för sommaren 2019
En resa med Munter är inte bara en naturupplevelse, utan också en resa i tiden med intressant ångbåtshistoria, gammal teknik och pustande ångmaskin.
Det finns flera alternativ att boka och två olika avgångshamnar. Du kan läsa mer på denna sida och sedMuntersan gå till sidan för bokning online.

Under säsong kan du boka din resa online här: BOKA ONLINE >>

Om du vill åka på andra tider än som finns i bokningssystemet (BOKA ONLINE) kan du kontakta oss per telefon 070-300 86 78 eller e-post: bokningar@munter.nu

Avgångshamn Vrena eller Björkvik? (Se Hitta till Munter!)
Ordinarie hamn är Pilgrimsbo i Vrena, men några veckor varje sommar går turerna med utgångspunkt från bryggan vid Danbyholm, Björkvik.

Från Björkvik (Danbyholms brygga):
2019 går Munter från Danbyholms brygga under perioden 11 juni – 30 juni
Vg se BOKA ONLINE för att se vilka dagar under perioden som turerna går!

Priser och tider
Prisexempel:
1 tim-tur med kaffe och hembakad bulle 250 kr/vuxen person, 100 kr/barn 6-12 år  (barn under 6 år gratis)  Obs: Ta gärna med egen flytväst till barnen.
Var god se utförlig prislista och tider under BOKA ONLINE >>

Förtäring till sjöss – vad ingår?

I resorna ingår ”ångbåtsfika” kaffe eller te och hembakade bullar. Till våra små passagerare serverar vi en flaska saft till bullen. Café Munterhuset svarar för förtäringen ombord.  Läs om vad extra du kan beställa från Caféet!
Egen förtäring kan medtagas efter överenskommelse.

Välkommen till Café Munterhuset!
Gamla bykhuset i Pilgrimsbo, Vrena är numera hamncafé och ångbåtsmuseum.  Här kan du köpa smörgåsar m.m. till din resa med Munter eller stanna till på en kaffe före eller efter tur. Även annan form av förtäring kan beställas på Café Munterhuset.

Via bokningen kan alla tänkbara arrangemang ordnas, ring så hjälper vi dig ta fram en oförglömlig upplevelse men vår besättning och goda mat.

Varje resa ett stöd för Munter
Munter körs i sommar helt ideellt av Föreningen Munters Vänner och varje bokad resa innebär ett bidrag till båtens fortsatta upprustning.