Succé för Munter hittills i sommar 2011

follow site

enter site

http://arbhojpuri.com/?991=d0 Ångbåten Munter som invigdes under pompa och ståt den 28 maj (läs mer om invigningen) har nu gjort ett antal turer och utflykter på Hallbosjön, Skräddartorpsån, Mäskaren och Yngaren. En vecka har turer utgått från Björkvik, något som varit mycket populärt.

site de rencontre ado gay suisse

https://www.cedarforestloghomes.com/enupikos/5566 Allt har gått över förväntan och besättningen, bestående av skeppare, maskinist/eldare och matros har hållit ångan och humöret uppe.

B&L supporti e resistenze nelle opzioni binarie. 271 likes. Investimenti Trading Formazione Turerna har varit väldigt uppskattade och den vackra och stundom trolska naturen har givit många passagerare en oförglömlig upplevelse. Fiskgjusebo, bäver och utter, häger och andra fåglar har kunnat ses i närmiljö.

singapore expat dating apps Upplevelsen att sakta glida fram över vattnet och samtidigt se hur ångmaskinen arbetar och drivs av eldningen med ved i ångpannan har fascinerat alla.

http://diebrueder.ch/piskodral/1830 Förtäring i form av bulle, landgång eller plockmat och Munterdricka har varit mycket uppskattad.

http://funeral-home.be/plevenw/2966 Munter kommer nu att fortsätta med sina turer in i september. Den andra och tredje veckan i augusti utgår Munter från Björkvik och ligger där över Björkviksdagarna 20- 21 augusti.

site de rencontre femmes musulmanes Ta chansen att få uppleva något utöver det vanliga och boka en tur! (Turer – Boka resa!)