Succé för Munter hittills i sommar 2011

http://melroth.com/?komp=my-binary-options&f2b=5f my binary options

kan flirten kwaad

watch Ångbåten Munter som invigdes under pompa och ståt den 28 maj (läs mer om invigningen) har nu gjort ett antal turer och utflykter på Hallbosjön, Skräddartorpsån, Mäskaren och Yngaren. En vecka har turer utgått från Björkvik, något som varit mycket populärt.

opcje binarne demo forum

Allt har gått över förväntan och besättningen, bestående av skeppare, maskinist/eldare och matros har hållit ångan och humöret uppe.

http://pialadunia.es/?espikoleto=ayuda-para-mujeres-solteras-embarazadas&a0f=c9 Turerna har varit väldigt uppskattade och den vackra och stundom trolska naturen har givit många passagerare en oförglömlig upplevelse. Fiskgjusebo, bäver och utter, häger och andra fåglar har kunnat ses i närmiljö.

http://vagnvagensbygg.se/firmenit/3646 Upplevelsen att sakta glida fram över vattnet och samtidigt se hur ångmaskinen arbetar och drivs av eldningen med ved i ångpannan har fascinerat alla.

follow Förtäring i form av bulle, landgång eller plockmat och Munterdricka har varit mycket uppskattad.

tastylia review Munter kommer nu att fortsätta med sina turer in i september. Den andra och tredje veckan i augusti utgår Munter från Björkvik och ligger där över Björkviksdagarna 20- 21 augusti.

follow url Ta chansen att få uppleva något utöver det vanliga och boka en tur! (Turer – Boka resa!)