Munter direkt i mobilen!

Öppet hus!

Söndagen den 12 september är det möjligt att ta en tur med Ångslupen Munter varje hel timma mellan kl: 10.00 – 14.00. Passa på att ta en skön hösttur för endast 100 kronor per person. Som det ser ut idag så håller vi fast vid FHMs rekommendation om max 8 personer per tur och Munter utgår från Pilgrimsbo i Vrena! VÄLKOMNA!

p.s. Boken Ångslupens Munter -ett levande kulturminne- finns nu åter att köpa för endast 250:-/st.

Från första juli är Munter åter ute på turer igen, med vissa begränsningar enligt FHM´s riktlinjer, se hemsidan!

Bäste vän av Ångslupen Munter!

Trots många timmar ideellt arbete, kostar det en hel del att hålla Munters ekonomi flyttande. Ekonomin är välordnad, men har minimala marginaler. Verksamheten lever på medlemsavgifter och biljettintäkter, där biljettintäkterna ett normalår är det dubbla mot medlemsavgifterna! Vi hoppas att du som läser det här vill stötta oss i vår verksamhet och bli medlem i Ångslupen Munters Vänner genom att betala in 200:- för enskild medlem eller för familj 300:-. Postgiro: 115 66 57-7, Bankgiro: 5636-8210, Swich: 123 346 7370, ange namn och gärna mailadress för att spara porto.

Varmt välkommen som medlem i Ångslupen Munters Vänner / Styrelsen

Café Munterhuset
Vill du göra en trevlig utfärd med bil eller cykel, kan du besöka vår hemmahamn i Vrena där Café Munterhuset är ett populärt utflyktsmål. Se Café Munterhuset för öppettider.

 

Se oss även på facebook Ångslupen Munter

Munter_Startbildmobil

Välkommen! Ångslupen Munter gör som vanligt de populära turerna på Hallbosjön och Yngaren.

Detta är en kortfattad information för smartphone. För mer information om Ångslupen Munter, var god gå in via dator eller växla till skrivbord (version) längst ned på denna sida.

Eller gå direkt till bokningssidan BOKA ONLINE
Välkommen!