Munter på torra land!

Så har ännu en sommar flutit förbi och i det stora hela blev det en bra sommar! Tack alla som utnyttjat henne och välkomna tillbaka nästa sommar. Bokningen beräknas starta i april-23.

Köp boken Ångslupen Munter!

Bäste vän av Ångslupen Munter!

Trots många timmar ideellt arbete, kostar det en hel del att hålla Munters ekonomi flyttande. Ekonomin är välordnad, men har minimala marginaler. Verksamheten lever på medlemsavgifter och biljettintäkter, där biljettintäkterna ett normalår är det dubbla mot medlemsavgifterna! Med andra ord glöm ej att betala in er medlemsavgift! För att bli medlem och stötta oss i vår verksamhet -Ångslupen Munters Vänner- betala in 200:- för enskild medlem och för hel familj 300:- på Postgiro: 115 66 57-7 eller Bankgiro: 5636-8210. Även Swish går utmärkt på 123 346 7370, glöm ej att ange namn och gärna mailadress, för att vi snabbt och enkelt skall kunna informera er om eventuella nyheter! Varmt välkommen som medlem i -Ångslupen Munters Vänner- / Styrelsen!

Café Munterhuset
Vill du göra en trevlig utfärd med bil eller cykel, kan du besöka vår hemmahamn i Vrena där Café Munterhuset är ett populärt utflyktsmål. Se Café Munterhuset för öppettider.

 

Se oss även på facebook Ångslupen Munter

Välkommen! Ångslupen Munter gör som vanligt de populära turerna på Hallbosjön och Yngaren.

Detta är en kortfattad information för smartphone. För mer information om Ångslupen Munter, var god gå in via dator eller växla till skrivbord (version) längst ned på denna sida.

Eller gå direkt till bokningssidan BOKA ONLINE
Välkommen!